Ochrana osobných údajov

1. SPOLOČNOSŤ DREVSTING, spol. s r.o., sídlom: Južná trieda 78 040 01 Košice – mestská časť Juh, IČO: 36 205 435 ako prevádzkovateľ (ďalej len „prevádzkovateľ“) garantuje bezpečnosť a ochranu zverených osobných údajov v plnom súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady č. (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „GDPR“) a so zákonom č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších zmien.

2. COOKIES. Pri používaní webstránok drevseting.sk môže dochádzať k ukladaniu súborov cookies (súbory, ktoré zabezpečujú sledovanie aktivity užívateľa na webstránkach) na zariadení, pomocou ktorého užívateľ k týmto stránkam pristupuje. 

Táto webstránka používa súbory cookies. Na prispôsobenie obsahu a reklám, poskytovanie funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti používame súbory cookie. Informácie o tom, ako používate naše webové stránky, poskytujeme aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analytiky. Títo partneri môžu príslušné informácie skombinovať s ďalšími údajmi, ktoré ste im poskytli, alebo ktoré od vás získali, keď ste používali ich služby.

Cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť použité webovými stránkami, aby zlepšili používateľskú skúsenosť.

Zákon hovorí, že bez vášho súhlasu môžeme na vašom zariadení ukladať iba tie súbory cookie, ktoré sú nevyhnutné pre prevádzku týchto stránok. Pri všetkých ostatných typoch súborov cookie potrebujeme váš súhlas.

Táto stránka používa rôzne typy cookies. Niektoré cookies sú tu umiestnené službami tretích strán, ktoré sa objavujú na našich stránkach.

Svoj súhlas so Zásadami cookies môžete kedykoľvek zmeniť alebo odvolať na našej webovej stránke.

Získajte viac informácií o tom, kto sme, ako nás môžete kontaktovať a ako spracovávame osobné údaje v našich Zásadách ochrany osobných údajov.

Ak nás budete kontaktovať ohľadom vášho súhlasu uveďte, prosím, identifikačné číslo súhlasu a jeho dátum. Zistíte ich kliknutím na ikonku v ľavom dolnom rohu stránky.

Nevyhnutné (6)

Nevyhnutné súbory cookie pomáhajú prevádzkovať použiteľné webové stránky tak, že umožňujú základné funkcie, ako je navigácia stránky a prístup k chráneným oblastiam webových stránok. Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez týchto súborov cookies.

Meno Poskytovateľ Účel Platnosť do Typ
_GRECAPTCHA Google This cookie is used to distinguish between humans and bots. This is beneficial for the website, in order to make valid reports on the use of their website. 179 dní HTTP Cookie
_grecaptcha drevsting.sk This cookie is used to distinguish between humans and bots. This is beneficial for the website, in order to make valid reports on the use of their website. Persistent HTML Local Storage
CookieConsent drevsting.sk Stores the user’s cookie consent state for the current domain 1 rok HTTP Cookie
rc::a Google This cookie is used to distinguish between humans and bots. This is beneficial for the website, in order to make valid reports on the use of their website. Persistent HTML Local Storage
rc::b Google This cookie is used to distinguish between humans and bots. Session HTML Local Storage
rc::c Google This cookie is used to distinguish between humans and bots. Session HTML Local Storage

 

Štatistické (4)

Štatistické súbory cookies pomáhajú majiteľom webových stránok, aby pochopili, ako komunikovať s návštevníkmi webových stránok, prostredníctvom zberu anonymizovaných dát.

Meno Poskytovateľ Účel Platnosť do Typ
_ga drevsting.sk Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 2 roky HTTP Cookie
_ga_# drevsting.sk Used by Google Analytics to collect data on the number of times a user has visited the website as well as dates for the first and most recent visit.  2 roky HTTP Cookie
_gat drevsting.sk Used by Google Analytics to throttle request rate 1 deň HTTP Cookie
_gid drevsting.sk Registers a unique ID that is used to generate statistical data on how the visitor uses the website. 1 deň HTTP Cookie

 

Marketingové (3)

Marketingové súbory cookies sa používajú na sledovanie návštevníkov na webových stránkach. Zámerom je zobrazovať reklamy, ktoré sú relevantné a pútavé pre jednotlivých užívateľov, a tým cennejšie pre vydavateľov a inzerentov tretích strán.

Meno Poskytovateľ Účel Platnosť do Typ
_fbp drevsting.sk Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. 3 mesiace HTTP Cookie
ads/ga-audiences Google Used by Google AdWords to re-engage visitors that are likely to convert to customers based on the visitor’s online behaviour across websites. Session Pixel Tracker
tr Meta Platforms, Inc. Used by Facebook to deliver a series of advertisement products such as real time bidding from third party advertisers. Session Pixel Tracker

 

3. AKÉ OSOBNÉ ÚDAJE SPRACOVÁVAME
3.1. Osobné údaje z kontaktných formulárov

Vyplnením kontaktného formulára na našej stránke nás môžete požiadať o viac informácií o produktoch a službách, ktoré poskytujeme. Aby sme Vám mohli potrebnú službu alebo informáciu poskytnúť, sú nevyhnutné tieto kontaktné osobné údaje: meno, priezvisko, spoločnosť (pracovisko/zamestnávateľ) užívateľa, e-mailová adresa, telefón.
Odber informačných správ ohľadom servisu (napr. potvrdenie o odoslaní formulára) alebo obslužné emaily v objednaných platených službách (napr. zmluvné podklady, potvrdenie objednávky) nie je možné zrušiť, pretože sú súčasťou poskytovaných služieb.

3.2. Zasielanie marketingových emailov
Emaily zo sveta online noviniek a marketingu so zaujímavým obsahom vám budeme zasielať len s vašim súhlasom. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme do vašej emailovej schránky, čím zabezpečíme kontrolu, že súhlas poskytujete práve pre Vami zadanú emailovú. Tento súhlas je dobrovoľný a môžete ho kedykoľvek odvolať emailom alebo písomne.

3.3. Štatistické údaje návštevnosti webstránok
Naše webové stránky využívajú súbory cookies. Údaje, ktoré zbierame prostredníctvom cookies sú anonymné a nie je možné ich priradiť konkrétnej osobe.

4. SPÔSOB SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
S Vašimi osobnými údajmi, budeme zaobchádzať zodpovedne a v súlade s platnou európskou legislatívou. Na spracovanie osobných údajov používame manuálne spracovanie a automatizované prostriedky. Všetky údaje sú uložené na zabezpečených serveroch umiestnených v Európskej únii. Údaje nie sú zverejňované, prenášané, spracovávané mimo krajín EÚ a nie sú sprístupnené ani poskytované tretím stranám, okrem subjektov a sprostredkovateľov uvedených v 5. bode týchto pravidiel.

Všetky údaje, ktoré zadávate do online formulárov sú zakódované certifikátmi SSL (Secure Socket Layer). Spracovanie dát prebieha najmä prostredníctvom výpočtovej techniky, čo nám zaistiťuje nevyhnutnú bezpečnosť, znížiť riziká neoprávnenej manipulácie, prípadne zabrániť ich zničeniu, či strate. Osobné dáta sú chránené v maximálnej možnej miere prostredníctvom moderných technológií, ktoré zodpovedajú stupňu technologického rozvoja, a miere rizika zneužitia.

Prístup k osobným údajom je výlučne iba niekoľkým oprávneným a poučeným sprostredkovateľom a zamestnancom. Zaväzujeme sa, že budeme udržiavať technické a organizačné opatrenia, ktoré zabraňujú zneužitiu, poškodeniu, straty alebo zničeniu osobných údajov. Uisťujeme vás, že naši pracovníci, sú povinní zachovať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by mohlo ohroziť bezpečnosť vašich osobných údajov.

V prípade vášho záujmu o osobné stretnutie s naším odborným konzultantom, ktorý je naším oprávneným zmluvným sprostredkovateľom, poskytneme mu Vaše osobné údaje pre poskytnutie žiadanej služby. Ten spracuje vaše osobné údaje iba za účelom poskytnutia služby, alebo informácie, ktoré ste žiadali a len po dobu nevyhnutnú pre jej poskytnutie. Sprostredkovateľ spracúva osobné údaje iba v tomto rozsahu a v súlade s platnou legislatívou. Vaše osobné údaje zároveň chránime aj podpísaním zmluvy so záväzkom mlčanlivosti po dobu platnosti, ako aj po jej skončení.

5. Zverejňovanie údajov tretím stranám:
Nami spracované Vaše osobné údaje môžu byť spracované aj tretími stranami, za predpokladu, že je to nevyhnutné na plnenie nášho záväzku voči Vám, našim klientom alebo na poskytovanie našich služieb. Pri výbere týchto partnerov vždy dbáme na to, aby bol zaručený vysoký štandard ochrany Vašich osobných údajov.
Osobné údaje dotknutej osoby môžu byť spracované v krajinách Európskej únie a krajinách, ktoré sú zmluvnou stranou Dohody o Európskom hospodárskom priestore. Prenos osobných údajov môže nastať len do tretích krajín, ktorých právny režim považuje Európska komisia za zabezpečujúci adekvátnu úroveň ochrany osobných údajov.
Sprostredkovatelia aj subsprostredkovateľ sú viazaní spracovávať Vaše osobné údaje výlučne na účely, ako sú popísané v týchto pravidlách. Vaše dáta nie sú sprístupnené tretím stranám na účely ich nezávislého využitia alebo spracovania nad rámec účelov podľa týchto pravidiel.
Tieto pravidlá spracovania osobných údajov môžu byť jednostranne kedykoľvek doplnené alebo zmenené.

zľava 30%
len do 31.augusta